Recenzie tričiek CityZen

Tešíme sa, že sa k nám do predajne dostali skvelé tričká CityZen a aby ich popis neboli len prázdne frázy, poprosili sme mamičky a oteckov o ich vyskúšanie a napísanie recenzie. Prinášame vám hodnotenie od dvoch z nich 🙂

Dámske tričko CityZen
Recenzia od Petra Šubová – poradkyňa nosenia v Bratislave

“Do rúk sa mi vďaka skvelým žienkam z Babywearhouse dostalo do rúk tričko CityZen. Je od prvej nitky vyrábané na Slovensku a v Čechách. Za zrodom stoja 3 muži, z ktorých jeden, študent textilnej fakulty, dostal už pred 20 rokmi nápad. O tomto nápade potom povedal svojim 2 kamarátom. A zrazu vzniklo tričko, na ktorom nie je vidno špinu, pot a nečistoty. Dokonca oproti bežným tričkám znižuje zápach.

Recenzie tričiek CityZen 1
Testovanie pri nosení

Ako dcéra podnikateľa s textilom, som si povedala, že tričko vyskúšam a porovnám. Rukou mi prešlo za tie roky veľmi veľa tričiek.

Pri rozbalení trička z veľmi pekného obalu ma prekvapil “závan novoty”, avšak, ktoré nové tričko necítiť? Tričko považujem za jedno z tenších, ale šitie je veľmi dobré – dvojité prešitie okolo krku a na spodnom okraji. Tričko je v zložení 95% prémiová bavlna a 5% elastan. Je ho možné prať na 30°C v práčke a žehliť na 150 stupňov z rubovej strany.

CityZen
Prvé pranie pred nosením

Ja som pre istotu tričko prala v kvapke gélu v rukách s teplomerom. Žehlenie nebolo potrebné, po najbližšom praní skúsim aj ožehliť.

Recenzie tričiek CityZen 2
Hlboký elastický výstrih umožňuje aj nadojčiť

Bála som sa, že tričko nebude pre mňa vhodné, ale vďaka hlbokému okrúhlemu priekrčníku (golieru) je v ňom možné aj dojčiť. Tričko je dostatočne dlhé, takže mi neťahalo na kríže.

Tričko som skúšala doma, vonku pod bundou a v šatke. Vonku by som na neho zvládla ďalšiu vrstvu (testované v januári okolo nula stupňov), lebo som zvyknutá na merino, ktoré má termoregulačné vlastnosti.

Recenzie tričiek CityZen 3
Kvapky vody stačí jednoducho otriasť

Hneď ako som si ho dala na seba som neodolala a vyskúšala obliať sa. Voda po tričku naozaj stekala, respektíve dala sa ľahko zotrieť. V tričku odteraz umývam riad, keďže tam mám zaručené, že sa vždy ofŕkam. Tričko uspelo aj v šatke s dieťaťom na sebe. Aj pri dlhšom nosení. Vždy pri bavlnenom tričku som bola mokrá a tričko mohlo ísť rovno do špiny. Takto môžem v tričku zostať a nie je celé prepotené. 

Tričko budem odporúčať ďalej a poprosím vymyslieť aj bodýčka pre deti na prvé príkrmy a pitie z pohára.

Ešte raz ďakujem za možnosť testovať toto skvelé tričko.”

Peťa

Recenzia pánskeho trička CityZen – nosiaci otecko Jozef Drgoň

“Tričko CitiZen som nepoznal do okamihu, kedy mi moja manželka povedala, že ak sa zapojím do súťaže obchodu Babywearhouse a vyhrám, dostanem na Vianoce výnimočné tričko. Keď som ho držal prvý krát v rukách, všimol som si precízne ušité švy a celkovo kvalitnú prácu pri jeho výrobe. Po niekoľkých dňoch kedy som ho mal oblečené v mojej sedavej práci voňalo stále sviežo. Cítil som sa v ňom príjemne, pôsobilo na mňa vzdušne, ako obyčajné bavlnené tričko.

 
Testovanie trička CityZen
Testovanie trička CityZen

Kvôli počasiu som v ňom nášho syna nosil iba doma vo vnútri, bola to preňho len malá skúška, lebo náš malý nezvykne veľa grckať alebo slintať. Aj pri nosení som sa v ňom cítil príjemne a nespotil som sa.

Najviac ma však toto tričko ochránilo pri ķúpaní nášho synčeka, ktorý pri tom veľmi rád špliecha. Vodné kvapky sa krásne odrážali a na konci som mal len trochu mokré nohavice 🙂

CItyZen
Testovanie pri kúpaní

Manželka ho oprala v prášku vhodnom pre deti (sensitive) a neožehlila ho, iba vysušila na sušiaku. Tričko zostalo pekne vyrovnané a jeho vodoodpudivé vlastnosti sa zachovali po prvom praní na 98% ( na tričku premokla vodou len maličká časť namočenej oblasti a verím že jeho vlastnosti by sa vylepšili ožehlením).

Tričko CityZen
Zaťažkávacia skúška trička CityZen

Tričko odporúčam zvlášť všetkým športovcom, otcom a ľuďom s nadmerným potením lebo na ňom nevidno poteničky.”

Picture of babywearhouse.sk

babywearhouse.sk

Pridajte Komentár

Podobné články

Ako nosiť v lete

Ako nosiť v lete

NOSENIE V LETE 🌞🌞🌞🥵 Večná téma, na ktorú sa nás pri poradenstvách často pýtate 🙂 Nosenie a s ním spojené potenie v lete 🙂 Áno,